Ondernemingsrecht

Vanwege onderbezetting op de betreffende afdeling kunnen wij voorlopig helaas geen nieuwe opdrachten voor ondernemingsrecht aannemen. U kunt voor deze dienstverlening voorlopig het beste een ander notariskantoor benaderen.


  

Bij het starten van een eigen onderneming is het belangrijk dat u nadenkt over de juiste rechtsvorm. Welke rechtsvorm het beste bij u past, hangt af van uw situatie. Begint u alleen, of met anderen? Wilt u zich indekken tegen aansprakelijkheden? De specialisten in het ondernemingsrecht van PVM notarissen adviseren u over de voor- en nadelen van de rechtsvormen en zoeken met u naar de meest geschikte vorm. Wij zorgen voor de oprichting en de begeleiding van de door u gekozen ondernemingsvorm, en dat het oprichtingsproces volgens de wet verloopt.

 

Is er een samenwerking op komst met een andere onderneming? Dient de structuur van de onderneming te worden doorgelicht? In al deze gevallen geeft PVM notarissen u een advies op maat. Ook voor het opstellen en beoordelen van diverse contracten kunt u bij ons terecht.

 

Wij informeren u over het oprichten van een BV en over de ‘Flex BV’. Op 1 oktober 2012 is de wet voor de vereenvoudiging en flexibilisering van het bv-recht in werking getreden. Hierdoor is het eenvoudiger om een bv op te richten. PVM notarissen kan de statuten van bestaande bv’s voor u aanpassen, zodat uw bv ook van de nieuwe mogelijkheden van een flex bv kan profiteren.