Voorjaarsaanbod op de Woningmarkt

Voorjaarsaanbod op de Woningmarkt

 

Hebt u dat ook, als u nu in deze tijd van het jaar naar buiten kijkt, dat u zin krijgt in het voorjaar en in de zomer? Dit weekend gaat de zomertijd weer in en dan is het ’s avonds weer heerlijk lang licht. De tuin roept om aandacht. Wellicht gaat u plannen maken voor de beplanting van de (nieuwe) tuin?

 

Traditioneel werd altijd gezegd dat het voorjaar de tijd was om je huis in de verkoop te zetten. Geldt dat vandaag de dag nog steeds? Het lijkt wel of dat eigenlijk niet zo veel meer uitmaakt. Het is net als de nieuwe economie, alles draait gewoon het hele jaar door.

 

Maar toch geeft het voorjaar een ander gevoel, mij althans wel. Ik krijg er zin in, snoeien in de tuin, alvast de winterrommel opruimen en nadenken over wat deze zomer allemaal gaat brengen.

 

Misschien hebt u wel verhuisplannen en rijdt u verkennend door Almere rond, op zoek naar een geschikt (nieuw) huis. Binnenkort is er weer de Open Huizendag van de makelaars! Als het dan ook nog eens echt voorjaarsweer is, dan komt het helemaal goed!

 

Wat ik al zei, het maakt eigenlijk niet zo veel meer uit wat een geschikte periode is om een huis te kopen of te verkopen, maar laten we eerlijk zijn, het is toch veel leuker om te verkopen en te kijken (en kopen) onder een heerlijke voorjaarszon.

 

Misschien voor u een goed moment om daarover na te denken?

 

Ik wens u veel verkoop-, kijk- en koopplezier!

 

Graag tot ziens bij ons op kantoor!