Medewerkers

meer informatie medewerker mr. J.A.G. (Han) Milder

mr. J.A.G. (Han) Milder

notaris Almere

mr. J.A.G. (Han) Milder

notaris Almere

JAGMilder@pvmn.nl

Han is sinds 2002 notaris in Almere. Na de studie notarieel recht in Groningen is hij in 1996 als kandidaat-notaris in het notariaat aan de slag gegaan. Sinds 1998 is hij met veel plezier werkzaam in Almere.

Werkterrein: algemene praktijk. Han gaat graag met u in gesprek over alle mogelijke notariële onderwerpen.

In zijn vrije tijd is hij graag druk met zijn gezin met vier kinderen en doet hij veel aan sport. Hij voetbalt, tennist, zwemt, rent, fietst, fitnesst. Ook doet hij regelmatig een hardloop “Run” en een achtste of kwart triathlon.

meer informatie medewerker mr. E.M.L. (Esther) van Wijk

mr. E.M.L. (Esther) van Wijk

toegevoegd notaris

mr. E.M.L. (Esther) van Wijk

toegevoegd notaris

evanwijk@pvmn.nl

meer informatie medewerker mr. drs. F.M. (Fardou) Ruiter

mr. drs. F.M. (Fardou) Ruiter

toegevoegd notaris

mr. drs. F.M. (Fardou) Ruiter

toegevoegd notaris

fruiter@pvmn.nl

Fardou is sinds mei 2019 toegevoegd notaris bij PVM notarissen. Zij heeft in Groningen gestudeerd en ze heeft daarna bij verschillende notariskantoren in Midden-Nederland gewerkt als kandidaat-notaris.
Fardou houdt zich voornamelijk bezig met familierecht en registergoederenrecht.

meer informatie medewerker A.A. (Alex) Zwep LLB

A.A. (Alex) Zwep LLB

kantoordirecteur

A.A. (Alex) Zwep LLB

kantoordirecteur

azwep@pvmn.nl

Alex is sinds 1999 al werkzaam in Almere en in 2007 is hij op ons kantoor begonnen. Alex heeft zijn klerkendiploma behaald in 1992. Daarnaast heeft Alex HBO-rechten gestudeerd op de Juridische Hogeschool ‘Avans-Fontys’ te ‘s-Hertogenbosch en heeft zijn Bachelor of Laws (LLB) graad behaald in 2011. In 2012 heeft Alex bij OSR Juridische Opleidingen te Utrecht zijn diploma Leergang Wsnp behaald.

Werkterrein: dagelijkse leiding van kantoor, aanspreekpunt voor het intermediair. Ons kantoor verzorgt voor veel makelaars het opstellen en laten ondertekenen van koopakten bij verkoop en aankoop van woningen. Als u daarvoor bij ons op kantoor langskomt is de kans zeer groot dat u Alex treft voor deze tekenafspraak.

Daarnaast houdt Alex zich bezig met veilingen, splitsingen in appartementsrechten en het opzetten van (nieuwbouw)projecten.

 

meer informatie medewerker P.R. (Patrique) Handgraaf RNK

P.R. (Patrique) Handgraaf RNK

register notarisklerk / coördinator bestaande bouw

P.R. (Patrique) Handgraaf RNK

register notarisklerk / coördinator bestaande bouw

phandgraaf@pvmn.nl

Patrique is sinds 1 juli 2014 aan ons kantoor verbonden als notarisklerk. In 2003 maakte hij in Almere voor het eerst kennis met het notariaat en sinds de zomer van 2006 werkt hij fulltime binnen deze sector. Na een aantal jaar in Amsterdam te hebben gewerkt, maakte hij de overstap terug naar Almere. Verder heeft hij in 2012 de klerkenopleiding afgerond. Patrique houdt zich voornamelijk bezig met overdrachten bestaande bouw alsmede het opstellen en bespreken van koopovereenkomsten.

meer informatie medewerker G.W.M. (Michiel) Zwep RNK

G.W.M. (Michiel) Zwep RNK

register notarisklerk - afdeling nieuwbouw

G.W.M. (Michiel) Zwep RNK

register notarisklerk - afdeling nieuwbouw

mzwep@pvmn.nl

Sinds juli 2012 is Michiel werkzaam bij PVM notarissen. Hij deed dit eerst naast zijn studies HBO-Rechten en Rechtsgeleerdheid en sinds januari 2015 werkt hij in vast dienstverband bij PVM notarissen. Michiel houdt zich bezig met de registergoederenpraktijk op de nieuwbouwafdeling.

 

Meer specifiek omvatten zijn werkzaamheden op die afdeling het opstellen van akten van levering en hypotheek, zowel de particulieropdrachtgeverschap kavels van de gemeente (PO kavels), als de projectmatige kavels tussen de gemeente en projectontwikkelaars. In het kader van de projectmatige kavels houdt hij zich ook bezig met akten van hoofd- en ondersplitsing in appartementsrechten. Daarnaast houdt hij zich ook nog bezig met de zogenaamde losse hypotheken, de hypotheek oversluitingen, tuinvergrotingen en de oversluitingen van de IbbA zekerheidshypotheken en de afkoop van het recht van erfpacht (zogenaamde IbbA-tranches) van het ‘Ik Bouw Betaalbaar in Almere’ project.

 

In november 2018 heeft Michiel de module Onroerend Goedrecht van het INM instituut voor na- en bijscholing medewerkers in het notariaat succesvol afgerond en in oktober 2019 de module Familievermogensrecht van het INM instituut voor na- en bijscholing medewerkers in het notariaat succesvol afgerond. Door het behalen van deze modulen is Michiel sinds 15 oktober 2019 als Register Notarisklerk geregistreerd in het register van de Stichting Opleiding Medewerkers in het Notariaat en dient hij jaarlijks zijn PE-punten te halen.

 

meer informatie medewerker I.P.L.M. (Inge) Manders

I.P.L.M. (Inge) Manders

notarisklerk

I.P.L.M. (Inge) Manders

notarisklerk

imanders@pvmn.nl

Inge werkt sinds 1985 bijna onafgebroken in het notariaat en sinds oktober 2014 weer werkzaam bij PVM notarissen. Inge is een allround medewerkster en heeft op verschillende afdelingen gewerkt. Inge verzorgt op dit moment de verdelingen en springt bij op afdelingen waar knelpunten zijn, voornamelijk bestaande bouw/nieuwbouw.

meer informatie medewerker W. (Wouter) van der Schaft

W. (Wouter) van der Schaft

notarisklerk

W. (Wouter) van der Schaft

notarisklerk

wvanderSchaft@pvmn.nl

Wouter van der Schaft werkt sinds 1 januari 2020 bij PVM notarissen op de afdeling bestaande bouw. Wouter is al sinds 2001 werkzaam in het Almeerse notariaat. Zijn werkzaamheden zijn altijd in de vastgoedsector geweest waaronder: bestaande bouw, nieuwbouw, bedrijfsonroerend goed, gronduitgifte voor de gemeente (zowel projectmatig als particuliere opdrachtgeverschap en tuin uitgifte), hypotheken.

meer informatie medewerker V.N.D. (Vivian) van Ginkel-Nguyen LLB

V.N.D. (Vivian) van Ginkel-Nguyen LLB

notarieel medewerkster

V.N.D. (Vivian) van Ginkel-Nguyen LLB

notarieel medewerkster

vnguyen@pvmn.nl

Vivian is sinds april 2019 werkzaam bij PVM notarissen. Ze heeft HBO-Rechten gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en heeft haar Bachelor of Laws (LLB) graad behaald. Vivian houdt zich bezig met de registergoederenpraktijk op de afdeling bestaande bouw.

meer informatie medewerker D. (Dennis) Veldhuis

D. (Dennis) Veldhuis

notarieel medewerker

D. (Dennis) Veldhuis

notarieel medewerker

dveldhuis@pvmn.nl

Dennis is sinds 8 juli 2019 aan PVM notarissen verbonden als notarieel medewerker bestaande bouw. Dennis is sinds 2015 in het notariaat werkzaam. Na een aantal jaar in Amsterdam te hebben gewerkt als secretarieel medewerker, maakte hij de overstap naar Almere. Dennis houdt zich voornamelijk bezig met overdrachten bestaande bouw.

In zijn vrije tijd is hij graag druk met reizen, darten of fietsen.

meer informatie medewerker E. (Ellen) Barents

E. (Ellen) Barents

notarieel medewerkster

E. (Ellen) Barents

notarieel medewerkster

ebarents@pvmn.nl

Ellen is sinds augustus 2019 werkzaam bij PVM notarissen. Ellen heeft nu ruim 19 jaar ervaring in het notariaat. Voor haar komst naar ons kantoor is zij 12,5 jaar werkzaam geweest op de afdeling ondernemingsrecht aan een tweetal kantoren aan de Zuid-As te Amsterdam. Na een korte periode op de afdeling bestaande bouw te hebben gewerkt, heeft zij recent de overstap naar de afdeling personen- en familierecht gemaakt.

meer informatie medewerker E. ( Eveline) Dalebout

E. ( Eveline) Dalebout

boekhouding

E. ( Eveline) Dalebout

boekhouding

edalebout@pvmn.nl

Eveline is sedert 2005 werkzaam in het notariaat en sinds 2011 op ons kantoor. Eveline’s belangrijkste taak is het controleren en aansturen van de geldstromen.

meer informatie medewerker A.M. (Ans) Bruijne

A.M. (Ans) Bruijne

receptioniste/secretaresse

A.M. (Ans) Bruijne

receptioniste/secretaresse

abruijne@pvmn.nl

Ans is in juni 2010 onze receptie komen versterken. Na verschillende functies in het toerisme en het bankwezen, heeft zij de laatste jaren op een groot makelaarskantoor in Almere diverse werkzaamheden verricht.  Naast haar werkzaamheden aan de balie en telefoon verricht zij ook allerlei secretariële taken. Ook Ans heet u graag welkom bij ons aan de balie en aan de telefoon.

meer informatie medewerker W. (Willie) Kroes

W. (Willie) Kroes

receptioniste/secretaresse

W. (Willie) Kroes

receptioniste/secretaresse

wkroes@pvmn.nl

Willie is sinds maart 2015 werkzaam bij PVM. Na twee functies in het bedrijfsleven is Willie de laatste 11 jaar werkzaam geweest bij de publieke omroep in Hilversum. In september 2015 is Willie begonnen met een opleiding en in juni 2016 heeft zij haar diploma gehaald van notarieel secretaresse. Naast haar werkzaamheden aan de balie en telefoon verricht zij ook allerlei secretariële taken. Willie heet u, net als Ans, van harte welkom aan de balie of aan de telefoon.

meer informatie medewerker A. (Astrid) van Wanrooij-Limburg

A. (Astrid) van Wanrooij-Limburg

telefoniste/receptioniste

A. (Astrid) van Wanrooij-Limburg

telefoniste/receptioniste

avanwanrooij@pvmn.nl

Astrid is sinds 25 november 2019 werkzaam bij PVM notarissen. Na diverse functies bij verschillende bedrijven zoals telefoniste/receptioniste, secretaresse en teamleider van een retourafdeling, is zij een nieuwe uitdaging aangegaan in het notariaat. Zij heet u graag welkom bij ons aan de receptie of aan de telefoon.

meer informatie medewerker E. (Els) van Dijk

E. (Els) van Dijk

secretaresse

E. (Els) van Dijk

secretaresse

evandijk@pvmn.nl

Els werkt sinds september 1999 in het Almeerse notariaat als secretaresse voor de afdeling registergoed. Ze is in januari 2011 ons team komen versterken.

meer informatie medewerker R. (Robin) Molenaar

R. (Robin) Molenaar

secretaresse

R. (Robin) Molenaar

secretaresse

rmolenaar@pvmn.nl

In 2015 heeft Robin haar MBO-diploma Juridisch Medewerker behaald. Na het behalen van haar diploma is zij gaan werken op een notariskantoor in Zeeland. In 2016 is zij teruggegaan naar Almere en begonnen bij PVM notarissen. Zij werkt als secretaresse op de afdeling registergoed en houdt zich vooral bezig met de voorbereidingen van koopovereenkomsten.

meer informatie medewerker S. (Stefanie) Verheul

S. (Stefanie) Verheul

secretaresse

S. (Stefanie) Verheul

secretaresse

sverheul@pvmn.nl

Stefanie is sinds april 2020 werkzaam als secretaresse binnen de afdeling nieuwbouw en hypotheken. In 2012 heeft zij de opleiding van Directiesecretaresse/Managementassistent behaald en vervolgens meerdere jaren gewerkt in onder andere de advocatuur en de makelaardij in Almere. In de makelaardij heeft zij veel kennis opgedaan met betrekking tot vastgoed en nu heeft zij de overstap gemaakt naar het notariaat.

Stefanie houdt zich bij ons bezig met de registergoederenpraktijk op de nieuwbouwafdeling. Zij ondersteunt deze afdeling op diversen gebieden zoals het voorbereiden van de zogenaamde losse hypotheken en oversluitingen van hypotheken, het beheren van de agenda’s en het onderhouden van contacten met het intermediair en cliënten.

meer informatie medewerker D. (Deborah) Sneekes

D. (Deborah) Sneekes

secretaresse

D. (Deborah) Sneekes

secretaresse

dsneekes@pvmn.nl

Deborah heeft in 2005 de opleiding Directiesecretaresse/Management Assistente afgerond en vanaf dat jaar tot en met 2011 werkzaam geweest als secretaresse op een notariskantoor in Almere. Vanaf 2011 tot en met 2019 is zij werkzaam geweest op de hypotheekafdeling bij een financiering intermediair. Sinds augustus 2019 is Deborah terug in het notariaat bij PVM notarissen en is zij werkzaam als secretaresse op de afdeling bestaande bouw.

 

meer informatie medewerker Y. (Youri) Bruijne

Y. (Youri) Bruijne

werkstudent

Y. (Youri) Bruijne

werkstudent

ybruijne@pvmn.nl

Youri is in 2015 aan zijn bachelor Rechtsgeleerdheid begonnen, en bijna gelijktijdig is hij bij ons kantoor begonnen als werkstudent. Youri is verricht algemeen ondersteunde taken en sinds begin 2016 maakt hij ook deel uit van de afdeling nieuwbouw.

Medewerkers

medewerker PVMN

mr. J.A.G. (Han) Milder

notaris Almere

JAGMilder@pvmn.nl

Han is sinds 2002 notaris in Almere. Na de studie notarieel recht in Groningen is hij in 1996 als kandidaat-notaris in het notariaat aan de slag gegaan. Sinds 1998 is hij met veel plezier werkzaam in Almere.

Werkterrein: algemene praktijk. Han gaat graag met u in gesprek over alle mogelijke notariële onderwerpen.

In zijn vrije tijd is hij graag druk met zijn gezin met vier kinderen en doet hij veel aan sport. Hij voetbalt, tennist, zwemt, rent, fietst, fitnesst. Ook doet hij regelmatig een hardloop “Run” en een achtste of kwart triathlon.

medewerker PVMN

mr. E.M.L. (Esther) van Wijk

toegevoegd notaris

evanwijk@pvmn.nl

medewerker PVMN

mr. drs. F.M. (Fardou) Ruiter

toegevoegd notaris

fruiter@pvmn.nl

Fardou is sinds mei 2019 toegevoegd notaris bij PVM notarissen. Zij heeft in Groningen gestudeerd en ze heeft daarna bij verschillende notariskantoren in Midden-Nederland gewerkt als kandidaat-notaris.
Fardou houdt zich voornamelijk bezig met familierecht en registergoederenrecht.

medewerker PVMN

A.A. (Alex) Zwep LLB

kantoordirecteur

azwep@pvmn.nl

Alex is sinds 1999 al werkzaam in Almere en in 2007 is hij op ons kantoor begonnen. Alex heeft zijn klerkendiploma behaald in 1992. Daarnaast heeft Alex HBO-rechten gestudeerd op de Juridische Hogeschool ‘Avans-Fontys’ te ‘s-Hertogenbosch en heeft zijn Bachelor of Laws (LLB) graad behaald in 2011. In 2012 heeft Alex bij OSR Juridische Opleidingen te Utrecht zijn diploma Leergang Wsnp behaald.

Werkterrein: dagelijkse leiding van kantoor, aanspreekpunt voor het intermediair. Ons kantoor verzorgt voor veel makelaars het opstellen en laten ondertekenen van koopakten bij verkoop en aankoop van woningen. Als u daarvoor bij ons op kantoor langskomt is de kans zeer groot dat u Alex treft voor deze tekenafspraak.

Daarnaast houdt Alex zich bezig met veilingen, splitsingen in appartementsrechten en het opzetten van (nieuwbouw)projecten.

 

medewerker PVMN

P.R. (Patrique) Handgraaf RNK

register notarisklerk / coördinator bestaande bouw

phandgraaf@pvmn.nl

Patrique is sinds 1 juli 2014 aan ons kantoor verbonden als notarisklerk. In 2003 maakte hij in Almere voor het eerst kennis met het notariaat en sinds de zomer van 2006 werkt hij fulltime binnen deze sector. Na een aantal jaar in Amsterdam te hebben gewerkt, maakte hij de overstap terug naar Almere. Verder heeft hij in 2012 de klerkenopleiding afgerond. Patrique houdt zich voornamelijk bezig met overdrachten bestaande bouw alsmede het opstellen en bespreken van koopovereenkomsten.

medewerker PVMN

G.W.M. (Michiel) Zwep RNK

register notarisklerk - afdeling nieuwbouw

mzwep@pvmn.nl

Sinds juli 2012 is Michiel werkzaam bij PVM notarissen. Hij deed dit eerst naast zijn studies HBO-Rechten en Rechtsgeleerdheid en sinds januari 2015 werkt hij in vast dienstverband bij PVM notarissen. Michiel houdt zich bezig met de registergoederenpraktijk op de nieuwbouwafdeling.

 

Meer specifiek omvatten zijn werkzaamheden op die afdeling het opstellen van akten van levering en hypotheek, zowel de particulieropdrachtgeverschap kavels van de gemeente (PO kavels), als de projectmatige kavels tussen de gemeente en projectontwikkelaars. In het kader van de projectmatige kavels houdt hij zich ook bezig met akten van hoofd- en ondersplitsing in appartementsrechten. Daarnaast houdt hij zich ook nog bezig met de zogenaamde losse hypotheken, de hypotheek oversluitingen, tuinvergrotingen en de oversluitingen van de IbbA zekerheidshypotheken en de afkoop van het recht van erfpacht (zogenaamde IbbA-tranches) van het ‘Ik Bouw Betaalbaar in Almere’ project.

 

In november 2018 heeft Michiel de module Onroerend Goedrecht van het INM instituut voor na- en bijscholing medewerkers in het notariaat succesvol afgerond en in oktober 2019 de module Familievermogensrecht van het INM instituut voor na- en bijscholing medewerkers in het notariaat succesvol afgerond. Door het behalen van deze modulen is Michiel sinds 15 oktober 2019 als Register Notarisklerk geregistreerd in het register van de Stichting Opleiding Medewerkers in het Notariaat en dient hij jaarlijks zijn PE-punten te halen.

 

medewerker PVMN

I.P.L.M. (Inge) Manders

notarisklerk

imanders@pvmn.nl

Inge werkt sinds 1985 bijna onafgebroken in het notariaat en sinds oktober 2014 weer werkzaam bij PVM notarissen. Inge is een allround medewerkster en heeft op verschillende afdelingen gewerkt. Inge verzorgt op dit moment de verdelingen en springt bij op afdelingen waar knelpunten zijn, voornamelijk bestaande bouw/nieuwbouw.

medewerker PVMN

W. (Wouter) van der Schaft

notarisklerk

wvanderSchaft@pvmn.nl

Wouter van der Schaft werkt sinds 1 januari 2020 bij PVM notarissen op de afdeling bestaande bouw. Wouter is al sinds 2001 werkzaam in het Almeerse notariaat. Zijn werkzaamheden zijn altijd in de vastgoedsector geweest waaronder: bestaande bouw, nieuwbouw, bedrijfsonroerend goed, gronduitgifte voor de gemeente (zowel projectmatig als particuliere opdrachtgeverschap en tuin uitgifte), hypotheken.

medewerker PVMN

V.N.D. (Vivian) van Ginkel-Nguyen LLB

notarieel medewerkster

vnguyen@pvmn.nl

Vivian is sinds april 2019 werkzaam bij PVM notarissen. Ze heeft HBO-Rechten gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en heeft haar Bachelor of Laws (LLB) graad behaald. Vivian houdt zich bezig met de registergoederenpraktijk op de afdeling bestaande bouw.

medewerker PVMN

D. (Dennis) Veldhuis

notarieel medewerker

dveldhuis@pvmn.nl

Dennis is sinds 8 juli 2019 aan PVM notarissen verbonden als notarieel medewerker bestaande bouw. Dennis is sinds 2015 in het notariaat werkzaam. Na een aantal jaar in Amsterdam te hebben gewerkt als secretarieel medewerker, maakte hij de overstap naar Almere. Dennis houdt zich voornamelijk bezig met overdrachten bestaande bouw.

In zijn vrije tijd is hij graag druk met reizen, darten of fietsen.

medewerker PVMN

E. (Ellen) Barents

notarieel medewerkster

ebarents@pvmn.nl

Ellen is sinds augustus 2019 werkzaam bij PVM notarissen. Ellen heeft nu ruim 19 jaar ervaring in het notariaat. Voor haar komst naar ons kantoor is zij 12,5 jaar werkzaam geweest op de afdeling ondernemingsrecht aan een tweetal kantoren aan de Zuid-As te Amsterdam. Na een korte periode op de afdeling bestaande bouw te hebben gewerkt, heeft zij recent de overstap naar de afdeling personen- en familierecht gemaakt.

medewerker PVMN

E. ( Eveline) Dalebout

boekhouding

edalebout@pvmn.nl

Eveline is sedert 2005 werkzaam in het notariaat en sinds 2011 op ons kantoor. Eveline’s belangrijkste taak is het controleren en aansturen van de geldstromen.

medewerker PVMN

A.M. (Ans) Bruijne

receptioniste/secretaresse

abruijne@pvmn.nl

Ans is in juni 2010 onze receptie komen versterken. Na verschillende functies in het toerisme en het bankwezen, heeft zij de laatste jaren op een groot makelaarskantoor in Almere diverse werkzaamheden verricht.  Naast haar werkzaamheden aan de balie en telefoon verricht zij ook allerlei secretariële taken. Ook Ans heet u graag welkom bij ons aan de balie en aan de telefoon.

medewerker PVMN

W. (Willie) Kroes

receptioniste/secretaresse

wkroes@pvmn.nl

Willie is sinds maart 2015 werkzaam bij PVM. Na twee functies in het bedrijfsleven is Willie de laatste 11 jaar werkzaam geweest bij de publieke omroep in Hilversum. In september 2015 is Willie begonnen met een opleiding en in juni 2016 heeft zij haar diploma gehaald van notarieel secretaresse. Naast haar werkzaamheden aan de balie en telefoon verricht zij ook allerlei secretariële taken. Willie heet u, net als Ans, van harte welkom aan de balie of aan de telefoon.

medewerker PVMN

A. (Astrid) van Wanrooij-Limburg

telefoniste/receptioniste

avanwanrooij@pvmn.nl

Astrid is sinds 25 november 2019 werkzaam bij PVM notarissen. Na diverse functies bij verschillende bedrijven zoals telefoniste/receptioniste, secretaresse en teamleider van een retourafdeling, is zij een nieuwe uitdaging aangegaan in het notariaat. Zij heet u graag welkom bij ons aan de receptie of aan de telefoon.

medewerker PVMN

E. (Els) van Dijk

secretaresse

evandijk@pvmn.nl

Els werkt sinds september 1999 in het Almeerse notariaat als secretaresse voor de afdeling registergoed. Ze is in januari 2011 ons team komen versterken.

medewerker PVMN

R. (Robin) Molenaar

secretaresse

rmolenaar@pvmn.nl

In 2015 heeft Robin haar MBO-diploma Juridisch Medewerker behaald. Na het behalen van haar diploma is zij gaan werken op een notariskantoor in Zeeland. In 2016 is zij teruggegaan naar Almere en begonnen bij PVM notarissen. Zij werkt als secretaresse op de afdeling registergoed en houdt zich vooral bezig met de voorbereidingen van koopovereenkomsten.

medewerker PVMN

S. (Stefanie) Verheul

secretaresse

sverheul@pvmn.nl

Stefanie is sinds april 2020 werkzaam als secretaresse binnen de afdeling nieuwbouw en hypotheken. In 2012 heeft zij de opleiding van Directiesecretaresse/Managementassistent behaald en vervolgens meerdere jaren gewerkt in onder andere de advocatuur en de makelaardij in Almere. In de makelaardij heeft zij veel kennis opgedaan met betrekking tot vastgoed en nu heeft zij de overstap gemaakt naar het notariaat.

Stefanie houdt zich bij ons bezig met de registergoederenpraktijk op de nieuwbouwafdeling. Zij ondersteunt deze afdeling op diversen gebieden zoals het voorbereiden van de zogenaamde losse hypotheken en oversluitingen van hypotheken, het beheren van de agenda’s en het onderhouden van contacten met het intermediair en cliënten.

medewerker PVMN

D. (Deborah) Sneekes

secretaresse

dsneekes@pvmn.nl

Deborah heeft in 2005 de opleiding Directiesecretaresse/Management Assistente afgerond en vanaf dat jaar tot en met 2011 werkzaam geweest als secretaresse op een notariskantoor in Almere. Vanaf 2011 tot en met 2019 is zij werkzaam geweest op de hypotheekafdeling bij een financiering intermediair. Sinds augustus 2019 is Deborah terug in het notariaat bij PVM notarissen en is zij werkzaam als secretaresse op de afdeling bestaande bouw.

 

medewerker PVMN

Y. (Youri) Bruijne

werkstudent

ybruijne@pvmn.nl

Youri is in 2015 aan zijn bachelor Rechtsgeleerdheid begonnen, en bijna gelijktijdig is hij bij ons kantoor begonnen als werkstudent. Youri is verricht algemeen ondersteunde taken en sinds begin 2016 maakt hij ook deel uit van de afdeling nieuwbouw.