Winter en vacatures

Ik zit naar buiten te kijken en zie een fragiel laagje sneeuw die de daken van de gebouwen bedekt (mijn kantoor is op verdieping 8). Code geel is van toepassing, zo begreep ik uit de weerberichten, maar ik ben geen meteoroloog dus is het beter mij maar te onthouden van opmerkingen daarover.

 

De 1e maand van het nieuwe jaar zit er al weer op, ik weet niet hoe het u vergaat, maar persoonlijk heb ik meer zin in het voorjaar dan in nog een strenge vorstperiode. Ook dat is persoonlijk natuurlijk, maar het voordeel van het weer is dat het niet maakbaar is, oftewel we moeten het maar nemen zoals komt!

 

Zo is het meer dingen. Nu de economie aantrekt krijgen sommige collega’s ook de kriebels en ook dat heb je maar te nemen zoals het komt. Overal is een tijd voor en dat mensen wel eens om zich heen kijken en een nieuwe uitdaging zoeken, dat begrijp ik wel.

 

Van andere collega’s zullen we ergens volgend jaar –dat klinkt ver weg, maar voor we het weten is het al zo ver- ook afscheid gaan nemen omdat voor hen dan de pensioengerechtigde leeftijd is bereikt!

 

Op die veranderingen moeten wij als organisatie natuurlijk inspelen en daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Iets voor u werken op een notariskantoor? Ooit heb ik mij heftig verzet tegen een verplichte stage op een notariskantoor, tevergeefs overigens! Van de betreffende mentor van school moest en zou ik naar het notariskantoor.

 

Het moest zo zijn denk ik. Inmiddels werk ik al weer bijna 32 jaar in het notariaat en geloof het of niet, nog steeds met veel plezier. Wat zou het leuk zijn om 2 nieuwe collega’s te krijgen die ook weer enthousiast (gemaakt) kunnen worden voor ons mooie vak. Het notariaat is niet saai, integendeel. Wie weet als ik later groot ben, schrijf ik de verhalen nog eens van mij af. Dat is voor later, nu eerst op zoek naar collega’s. Interesse? Kijk eens elders onder ‘vacatures’ op onze website.